Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainen garaipen berri bat Santurtziko San Jorgeren aurka (3-5)

Aurreko jardunaldian Tolosala taldeari irabazi eta gero Santurtzi bidaiatzera egokitu zitzaion Laskoraini. Garaipena lortzea garrantzitsua zen sailkapeneko lehenengo postuetan jarraitzeko, eta taldeak ez zuen hutsik egin, partidu zail baten ondoren hiru puntuak etxera ekarrita.

Aipatu beharra dago ere, jubeniletako atezaina den Laiotzek lehenengo taldearekin debuta egin zuela.
Partidua  oso ondo hasi zuten horitxoek, baloia ondo mugituz aukera argiak izan zituzten, baina Santurtzikoak izan ziren lehenak gola sartzen, kontraeraso baten ostean horitxoen atea zulatu ostean. Laskorainek ez zuen burua jeitsi eta segituan sartu zuen berdinketaren gola Mansoren eskutik, honek area barnean Gilen pase bikain bat jaso ondoren .
Talde horitxoa partiduaren jabe egin zen eta baloia ondo mugitzen  jarraitu zuen. Horrela Jonikok Laskorainen bigarren gola lortu zuen bigarren zutoinean, Beñatek kanpo erdi ingurutik egin zion pase bikain baten ondoren.
Bigarren zatia oso ezberdin hasi zen, San Jorgekoek intentsitatea igo eta partiduaren jabe egin ziren. Denbora aurrera zihoan eta markagailuak bere horretan jarraitzen zuen. Zortzi minuturen faltan ordea, binakoa egin zuten etxekoek. Horitxoei erreakzionatzeko denborarik eman gabe etxekoak markagailuan aurretik jarri ziren minutu bat beranduago.
Aitor entrenatzaileak segituan atezain jokalaria ateratzeko erabakia hartu zuen. Honela, taldeak baloia bikain mugitutako  jokaldi batean, Zumetak berdinketaren gola egin zuen.  Atezain jokalariarekin jolasteak bere emaitzak eman zituela ikusita, jarraitzeko erabakia hartu zuen Ancelottik, eta beste jokaldi on batetan, Beñatek emandako beste pase zoragarri  batekin Zumeta jaunak bere bigarren eta taldearen laugarren gola egitea lortu zuen horitxoak aurretik jarriaz.
Bi minutu falta ziren eta oraingoan santurtziarrak izan ziren atezain jokalaria atera zutenak, baina defentsa on baten ondoren, Gilek baloia lapurtu eta bere zelaitik sartu zuen gola. Nahiz eta etxekoek atezain jokalariarekin jarraitu, 3-5eko emaitzarekin bukatu zen partida. Hiru puntuak lortuta, Javi delegatuak ekarri zuen merienda ederra jan eta itzuliko autobusa hartu zuten horitxoek.
Larunbat arratsaldean Santurtzin, Javi delegatua , Aitor entrenatzailea, Laiotz, Balerdi, Gil, Manso, Etxebe, Lakun, Mendi, Joniko, Zumeta eta Vazquez izan ziren protagonistak.