Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 3-4 irabazi zuen Galdakaoko Lagun Onaken aurka

Galdakaoko Lagun Onak taldearen aurka indarrak neurtzea egokitu zitzaion talde tolosarrari azaroko lehen igandean. Azken bi asteetako porrotak zirela eta, hiru puntuak lortzea zen tolosarren helburu bakarra eta sufrituta izan bazen ere, azkenean helburua lortu zen.

Beste behin talde horitxoa kantxa osoko presioarekin kantxaratu zen. Aurreneko minutuetan ez zen aukera garbirik egon baino 5. minutuan, aste honetan Behobiako kaleetatik Mo Farah izan nahi duen Eñautek partidako lehen gola lortu zuen area barruan egindako jaurtiketa bati esker.

Lehen gol honen ondoren bi ateetan aukerak egon ziren eta baloia ondo mugitutako jokaldi batean etxeko taldeak markagailua berdintzea lortu zuen. Hala ere, baloia erditik atera bezain pronto, Arkaitzek bakarkako jokaldi batean horitxoen bigarren gola lortu zuen urrutiko jaurtiketa ikusgarri batekin. Lehen zatiak ildo beretik jarraitu zuen eta Beñatek atsedenaldira iritsiko zen 1-3ko markagailua jarri zuen.

Bigarren zatia ederki hasi zen Aitorren taldearentzat, Mattinek 1-4ekoa lortu baitzuen korner ingurutik egindako jaurtiketa batekin. Gol honekin bazirudien garaipena erraz lortuko zuela kanpoko taldeak baino bigarren zutoinera sartutako bi baloiei esker, 3-4ko markagailu estua jartzea lortu zuen etxeko taldeak. Minutuak pasa ahala inork ez zuen lortu markagailua mugitzea eta azken minutuan etxeko taldeak atezain jokalaria atera zuen baino ez zuen lortu golik egitea eta beraz, 3-4 markagailuarekin amaitu zen partida.

Igandean Galdakaon Aitor entrenatzailea, Javi delegatua, Aratz, Beñat, Tortitas, Gil, Joniko –haserako bostekoa-, Manso, Juaristi, Mattin, Eñaut eta Arkaitz izan ziren.