Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 5-4 galdu zuen Gallartako Meatzari taldearen aurka.

Pasa den igandean tolosarrak Gallartara abiatu ziren goizeko lehenengo eguzki izpiekin batera, beraien helburu bakarra 3 puntuak eskuratzera izanik. Talde gogorra izan zuten aurrean eta esku hutsik egin zuten bueltako bidaia.

Aitor prestatzaileak norgehiagokaren hasieratik, kantxa guztian presioa egitea erabaki zuen, eta bere saria azkar eskuratu zuten laskoraindarrek, Juaristik lehenengoa egin baitzuen, partidua hasi eta 25 segundo igaro ondoren.

Meatzari taldekoen aukerak, Aratz atezain horitxoa eta defentsa sendo batekin topatzen ziren behin eta berriz. Laskorain 5. faltara segituan iritsi zen eta horrek lehenengo zatiaren azkeneko 5 minutuak baldintzatu zizkion, azkenik 6. faltara iritsi arte. Gallartakoak ez zuten huts egin 10 metrotako jaurtiketan eta berdinketaren gola egin zuten. Atsedenaldira iristeko gutxi falta zela, horitxoen baloi galera bat aprobetxatuz bigarren gola egitea lortu zuen Meatzarik markagailua irauliaz.

Planteamendu berdinarekin atera ziren bi taldeak kantxara bigarren zatian eta aukera ezberdinak sortu ostean Vazquezek bigarrena lortu zuen tolosarrentzat, taldeko jokaldi polit baten ostean. Bi taldeek aukera ugari izan zituzten beraien markagailuan gola ezartzeko baina Meatzari taldekoak izan ziren 7 minutu falta zirela gola lortu zutenak.

Aitorren mutilen txanda zen, atezain-jokalariaren taktika erabiltzea izan zen erabakia, eta talde guztiaren lan bikain baten ondoren Jonikok 3-3koa ezarri zuen markagailuan. Laskorainek ia gola ospatzeko denborarik izan gabe, Meatzari taldekoak 4 eta 3koa egin zuten faltaz, norgehiagoka amaitzeko hiru minuturen faltan.

Berriz ere atezain-jokalaria atera zuten horitxoek, baina etxekoek ondo estututako jokaldi batean, 5-3ko gola etorri zen zoritxarreko jokaldi batetan. Azkenik Mattinek 5-4koa igo zuen markagailura jokaldi nahasi batean 10 segundu faltan, baina denbora gabe geratu zen Laskorain taldea.

Igandean Gallartan, Aitor prestatzailea, Javi delegatua, Aratz, Beñat, Juaristi, Vazquez, Tortitas- haserako bostekoa- Etxebe, Joniko, Gil, Manso, Mattin, Xabat eta Zuhaitz izan ziren.