Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Urteko lehen porrota Laskorainek Goierriren aurka (1-3)

Azken urteetan maila ona erakutsi duen Goierri taldearen aurka jokatzea egokitu zitzaion Laskoraini. Aitorren mutilek gogotsu ekin zioten partiduari baina ezin izan zuten garaipena lortu, 1-3 gailendu baitzen Urretxuko taldea.

Bi taldeek kantxa osoko presioa planteatu zuten defendatzeko garaian, eta honek abagune ugari egotea ekarri zuen bi ateetan. Talde horitxoa izan zen hauetako bati probetxua atera zion lehenengoa, kantxa erdian lapurtutako baloi bati amaiera ona emanaz Vazkezek 1-0eko markagailua jarria zuen.
Denbora aurrera joan ahala Goierri aukera gehiago sortzen hasi zen eta honela, minutu batean markagailua iraultzea lortu zuen. Bi golak antzekoak izan ziren, Laskorainek erasoan galdutako bi baloi aprobetxatuz kontraeraso azkarrak eginaz. Denbora geratzen zen oraindik lehen zatia amaitzeko, baina bi taldeek euren defentsa gogortu zuten eta abaguneak urriagoak izan ziren, atsedenaldira 1-2ko emaitza eramanaz.
Bigarren zati hasieran partiduak ildo beretik jarraitu zuen, paretsu jarraitzen zuen eta ez zen inor aurkariaren atea zulatzeko gai. Pixkanaka tolosarrak baloiaren jabe egin ziren eta aukerak sortzen joan zen, baina ez zen iritsi berdinketaren gola. Sei minutu falta zirela, Goierriko jokalari batek bakarkako jokaldi batetan 1-3ko markagailua jartzea lortu zuen urrutitik egindako jaurtiketa batekin bikain definituaz.
Emaitza iraultzeko asmotan Aitorrek atezain jokalaria atera zuen. Lehenengo minutuetan ongi mugitu zuen baloia talde horitxoak Goierriko ate inguruan arriskua sortuaz, baina sortutako aukerak ez ziren goletan bilakatu. Azken bi minutuetan urretxuarrek defentsa ona burutu zuten, eta partidua 1-3ko emaitzarekin amaitu zen.
Larunbat arratsaldean Usabal kiroldegian, Javi delegatua , Aitor entrenatzailea, Zuhaitz, Beñat, Gil, Juaristi eta Vazkez -haserako bostekoa- eta Iker, Katta, Mattin, Manso, Arkaitz, Etxebe eta Xabat jokalariak.