Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainen garaipena San Jorge Santurtziri 6-4 irabazita

Aurreko partidan Goierri taldearen aurka berdinketa lortzetik zetorren San Jorge Santurtziren aurka jokatzea egokitu zitzaion Laskoraini. Lidergoan jarraitzeko hiru puntuen bila atera ziren Aitorren mutilak.

Azken bi partidatan gertatu bezela, Laskorain taldeak nahiko lokartuta hasi zuen partida eta konturatzerako atzetik zen markagailuan. Zesio baten ondoren San Jorgek Laskorainen atea zulatzea lortu zuen. Partidua maldan gora jarri zitzaion Laskoraini baino sareraketa horren ondorioz esnatzen hasi ziren. Talde guztiaren jokaldi eder baten ondorioz, Andonik arratsaldeko lehen gola sareratzea lortu zuen markagailuan berdinketa ipiniz. Laskorainek ez zituen besoak jetsi eta minutu gutxira Etxebek jaurtiketa bikain baten ostean 2-1ekoa jarri zuen markagailuan.
Hala ere, Santurtziko taldea presio handirik gabe zetorren liderraren aurka jokatzera eta, zelai erdian lapurtutako baloi baten ondorioz, berdinketa lortu zuen, beraientzat arratsaldeko 2. gola eskuratuz. Atsedenaldira iristeko 3 bat minutu geratzen zirenean, Lakunek berdinketa hautsi zuen (3-2).
Atsedenalditik bueltan, Laskorain zen partiduaren jabe eta aukera garbienak horitxoen alde ziren. Laskorainek jokaldi nahasi baten ondorioz, eta Andonik ateazainari “pikadita” bat egin ostean, lasaitasunaren gola lortu zuen 4-2koarekin. Baino lasaitasunak gutxi iraungo zuen horitxoentzat. Taldearen 2 hutsen ondorioz San Jorgeko mutilek berdinketa lortu zuten (4-4).
Partidua amaitzeko 10 minutu geratzen ziren eta lanean buru belarri jarraitzea tokatzen zen. Laskorainek zituen partidako jokaldi arriskutsu guztiak eta horietako batean Beñatek taldearen arratsaldeko 5. gola sareratzea lortu zuen.
San jorge Santurtzi partiduaren bila atera zen atezain jokalaria erabilita. Defentsa on baten ondorioz lasaitasunaren gola etorri zen horitxoentzat. Presio bikain baten ondorioz, Gil kapitanak baloia lapurtu eta, seigarren eta arratsaldeko azken gola ipini zuen (6-4)
Larunbata arratsaldean Usabalen Iker, Beñat, Gil, Lakun, Andoni –haserako bostekoa-, Murgi, Etxebe, Josu, Manso, Arkaitz eta Eñaut jokalariak, Javi delegatua, Aitor eta Javi entrenatzaileak lortu zuten garaipen garrantzitsu hau.