Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 4na berdindu zuen Goierri-n aurka

Hirugarren Mailako lehenbiziko bi postuetan aurkitzen diren bi taldeen arteko lehia bizi ahal izan genuen pasa den ostegunean Tolosako Usabal Kiroldegian. Greba egin zela eta, atzeratutako jardunaldia jokatu zuten bi taldeek, Laskorainek 7 puntutako errenta mantentzeko esperantzarekin eta Goierrik ordea, ligako taulan, 4 puntutara gerturatzeko asmoarekin.

Norgehiagoka ez zen oso ondo hasi etxeko taldearentzat, 0-1ekoa egin baitzuen Goierri taldeak haserako minutuetan. Errespetu handiz jolasten ari ziren bi taldeak, bata bestearen ate aurrean aukera ezberdinak galduz baina urte guztian ederki jolasten ari den Zumeta Iruña tabernako erregeak, berdinketa lortu zuen etxeko taldearentzat. Lehengo zatia horrela bukatu zen.
Bigarren zatia hasi eta berehala Goierriko taldeak bi gol sareratzea lortu zituen 1-3koa markagailuan jarriaz, baina Laskorainek ez zituen besoak jeitsi eta Lakun eta Etxeberen medioz berdinketa egitea lortu zuten.
Norgehiagoka une garrantzitsuenera iritsi zen, bi taldeek asko zuten jokoan eta ez zuten nola hala galdu nahi, eta horrela 4 minutu falta zirela berriz ere Goierriko taldeak aurrea hartu zuen markagailuan, sekulako kolpea etxeko taldearentzat.
Laskorainek, urte askotan zehar bereiztu dion kasta hori atera behar zuen eta atezain-jokalariarekin irten zen. Aukera asko galdu ostean, 36 segundu faltan, Zumetaren pase bat jaso ondoren Jonikok laugarren eta partidako azken gola lortu zuen.
Ostegunean, Usabal Kiroldegian, garrantzizko puntua lortu zuten; Javi delegatuak, Aitor entrenatzaileak, Aratz, Gil, Lakun, Etxebe eta Zumeta-haserako bostekoa- Iker, Arkaitz, Murgi, Beñat, Xabat, Manso eta Joniko jokalariek.