Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Derbi garrantzitsua irabazi zuen Laskorainek Egintzaren aurka (3-5)

Egintza taldearen aurka indarrak neurtzea egokitu zitzaion Laskoraini Billabonako Olaederra kiroldegian jokatutako partidan. Azken jardunaldietako bolada onari jarraipena emateko intentzioarekin kantxaratu zen Aitorren taldea, gabonak goiko postuetan pasatzeko asmoz.

Partida erritmo biziarekin hasi zen, bi taldeak aukerak sortuz, baina etxeko taldeak lortu zuen markagailuan aurreratzea falta jaurtiketa baten ondoren Aratzek utzitako aldaratzea sareetara botaz. Nahiz eta gola jaso, kanpoko taldeak bere partidarekin jarraitu zuen eta modu honetan etorri ziren Eñauten bi gol markagailuan 1-2koa jarriaz. Partidak irekia jarraitzen zuen eta kontraeraso baten ondorioz binako emaitza jartzea lortu zuen etxeko taldeak.
Berriz ere talde horitxoari erreakzionatzea tokatzen zitzaion eta 2-3koa lortu zuen Xabatek taldean egindako jokaldi eder baten ondorioz. Atsedenaldira iristeko segundo gutxi falta zirela, Iruñako printzea izatetik Asturiaseko printzea izatera pasatu den Eñautek 2-4koa egin zuen arratsaldeko bere hirugarren gola lortuz.
Atsedenalditik bueltan partidak bide beretik jarraitu zuen. Bigarren zatiko zortzigarren minutuan Beñatek bakarkako jokaldi ikusgarri baten ondoren 2-5koa lortu zuen. Denbora amaitzen ari zen eta etxeko taldeak atezain jokalaria ateratzea erabaki bazuen ere, penalti bidez etorriko zen etxekoen hirugarren gola jokaldi trabatu bat eta gero. Nahiz eta etxeko taldeak aukera batzuk izan atezain jokalariarekin 3-5eko emaitzarekin amaitu zen partida.
Aipatzekoa, kuotak ederki kontrolatzen dituen Mattinen debuta lehenengo taldearekin.
Partidan Aitor entrenatzailea eta Javi delegatua, Aratz, Beñat, Etxebe, Arkaitz eta Zumeta –hasierako bostekoa- Iker, Xabat, Eñaut, Manso, Mattin eta Katta ordezkoak izan ziren.