Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainen bigarren garaipena bi partidutan

Joan den asteburuan Laskorain taldeak kanpoan (Ermuan) jokatu zuen bere denboraldiko bigarren partida. Aurkaria igo berria den Saltzaileak Alkideba izan zen. Hasiera batean partida zaila izango zela uste zuten Laskoraingo partaideek, izan ere, liga honetan aurkariak etxean jokatzen zuen lehen partida bait zen. Nuerketa 15 minutuko atzerapenarekin hasi zen baina egoera horrek ez zuen eraginik izan jokalarien kontzentrazioan.

Tolosarren hasiera oso ona izan zen nahiz eta 13. minutuan lortu lehen gola Mansoren bitartez. Jokaldiko lehen jaurtiketa Beñatek egin zuen eta atezainaren geldituaren ostean hor zegoen Manso baloia sarera bultzatzeko. Partidaren kontrola zuen Laskorainek, baina etxeko taldearen jokaldi batean berdinketaren gola iritsi zen. Jokaldia bigarren zutoinera pase batekin hasi zen. Koldo atezainak bi geldiketa egin ondoren atean sartzea lortu zuten. Jarraiean, lehen zatia amaitu aurretik, Etxebek horitxoentzat bigarren gola lortu zuen jokaldi on baten poderioz. Hortaz, atsedenaldira 1-2 irabazten joan ziren tolosarrak.
Bigarren zatia gogotsu hasi zuten mutilek, partida irabazteko gogoarekin. Aipatu, Xabatek bere lehen minutuak jokatu zituela lehen taldearekin. Minutuak pasa ahala, egoera nahiko kontrolatua zegoen eta are gehiago Zumetak hirugarren gola sartuta. Jokaldi luze bat izan zen eta amaiera bikaina eman zion taldeak. Etxeko taldeak aurrera egin zuen eta beraien bigarren gola eskuratu zuten. Dena den, pozak ez zuen asko iraun, izan ere, Etxebek bere bigarren gola lortu zuen eta taldearen laugarrena.
Partidaren amaieran, 5 minutu faltan alegia,  Saltzaileak taldeak atezain jokalaria atera zuen. Dena den, Laskorainek oso ongi defenditu zituen gola lortzeko saiakerak. Partidako azken hasperenean etxeko taldeak bere azken gola lortu zuen, hirugarrena hain zuzen ere. Aipatzekoak dira Koldo atezain gazteak eginiko geldiketak partidaren azken momentuetan. Pare bat hanka miragarri atera zituen aurkarien jaurtiketak geldituaz. Azkenean, 3-4 bisitarien alde eta hiru puntuak Tolosara.
Laskorainek  gogor hasi du liga eta bigarren postuan dago 2. jardunaldia amaitu ostean. Lehen postuan Goierri taldea dago. Hurrengo astean, Meatzari Petronor taldea hartuko du etxean taldeak eta partida irabaztea espero dute sailkapenaren zati gorenean jarraitzeko.
Ermua-ra bidaiatu  zuten taldekideak: Javi delegatua, Javi eta Aitor prestatzaileak, Koldo, Gil, Murgi, Lakun, Joniko – hasierako bostekoa-, Etxebe, Zumeta, Beñat, Manso eta Xabat jokalariak.
Klubeko gainontzeko partidetako emaitzetan ezin goraipatu gabe utzi Nazional Ohorezko Mailako jubenilek lortutako garaipena. Zorionak mutilak!
Lurraldeko 2. Maila: Gure Txokoa 3-3 Laskorain
Nazional Ohorezko Mailako Jubenila: Laskorain 4-2 Auzoak de Zierbena
Lurraldeko Jubenila: Laskorain 1-4 Samaniego Orixe A