Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Esku hutsik itzuli zen Laskorain Mons kiroldegitik (4-3)

Etxetik kanpo jokatu beharreko urteko kantxarik zailenetako batean jokatzea egokitu zitzaion talde horitxoari eta ezin izan zuen punturik eskuratu. Inter Intxaurrondok partidu txukuna egin ostean merezimenduzko garaipena lortu zuen.

Oso parekatsua hasi zen norgehiagoka, bi taldeek izan zuten baloiaren jabetza, erasoaldi oank sortuaz. Hauetako bat aprobetxatuz, Laskorainek arratsaldeko lehen gola sareratu zuen. Atzetik hasitako jokaldi batean, baloia Jonikoren oinetara iritsi, aurkako aldean Lakun bakarrik zegoela ikusi eta pase ona eman ostean, honek urrutiko jaurtiketa gogor batekin etxeko taldearen atea zulatu zuen.

Talde horitxoa partiduaren jabe egingo zela zirudien, baina Inter ez zen kikildu eta alboko sake batean hasi zen jokaldian, eta urrutiko beste jaurtiketa batekin, banakoa jarri zuen markagailuan.

Gol honek etxeko taldea animoz bete zuen eta honela baloia azkar mugitutako jokaldi batean lehenengo eta kontraerasoko beste batean bi gol eginaz, 3-1 aurretik jartzea lortu zuen. Beraz, maldan gora jarri zitzaion partidua Laskoraini, baina atsedenaldiaren aurretik, aurkariaren ate inguruan presio on bat eginda, Arkaitz "break dancer"-ak baloia bikain lapurtu eta Zumeta "loving you"-ri pasea eman ondoren, atezainaren aurrean bakarrik utzi zuen. Honek, atezaina gainditu eta 3-2koa igo zuen.

Atsedenaldia eta gero tolosarrek partiduaren bila joateko asmoarekin atera eta aurkariaren kantxa aldean eginiko presioarekin horitxoen minuturik hoberenak ikusi ziren. Baina defentsan aldentzea lortu ez zuen baloi bat aprobetxatuz, Interrek bere laugarren gola lortu zuen.

Denbora aurrera zihoan eta markagailuak bere horretan jarraitzen zuen. Laskorainek arrisku handirik sortzen ez zuela ikusirik, larunbat gauean aluminiozko takoekin atera zen Aitor entrenatzaileak, atezain jokalaria ateratzeko erabakia hartu zuen bost minutu faltan. Honela, taldeak bikain mugitutako jokaldi batean, aldea murriztea lortu zuen berriro Zumetaren eskutik.

Nahiz eta erasoan jarraitu, etxeko taldeak lan ona egin zuen defentsan eta ez zuen arrisku handirik pairatu azken segundurarte. Partidua amaitzen ari zela, hamar metroko jaurtiketa abagunea izan zuten tolosarrek, baina ez zuten asmatu eta 4-3ko azken emaitzarekin amaitu zen partidua.

Larunbat arratsaldean Donostian, Javi delegatua, Aitor entrenatzailea, Endika, Alonso, Murgi, GIl -haserako bostekoa-, Aratz, Beñat, etxebe, Manso, Lakun, arkaitz eta Joniko izan ziren protagonistak.