Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek garaipen berri bat lortu zuen Bilbon

Hungariako ijitoak zartari eta lapikoak kolpatuz iƱauterien etorrera ospatzen ari ziren bitartean jokatu zuen pasa den asteko norgehiagoka Laskorainek. Sailkapeneko zuloan egon arren , lehen garaipena eskuratu berritan moralez gainezka zen Gorataldearen aurka egin behar izan zuten ikastolako mutilek.

Eginkizun horretarako 3. astez jarraian lehen taldeko baino harrobiko jokalari gehiago zituen deialdia osatu zuen Aitor Pep prestatzaileak. Lesio eta bestelako halabeharrez bada ere, belaunaldi aldaketa bikaina ari da burutzen eta gazteek ederki erantzun diote erronkari. Aldaketa horren lekuko San Endika aulkian utzi etaAratzek osatutako partida bikaina.
Norgehiagoka guztiz eroa izan bazen ere, lehen zatian ez zen bigarrengoaren adinako gol festarik izan. Josuk eta Txikik egindako golek horitxoentzako 1-2ko abantaila utzi zuten markagailuan atsedenaldira joan aurretik.
Bigarren zatian berdintasunak bere horretan jarraitu zuen arren, ate aurrean zorrotzago aritu ziren bi taldeak eta 4na orekatu zen markagailua, Josuk berriz ere eta Etxebek egindako golei, etxekoek hiru golekin erantzun baitzien.
Partidak alde batera edo bestera egiten duten minutu erabakigarri horietan ordea Laskorainek askoz hobeto jokatu zuen eta 3 gol errenkan eginda 3 puntuak tolosako inauterietarako bidean ipini ziren. Etxekoek atezain jokalariarekin egindako azken golak 5-7koan utzi zuen markagailua.
Garaipen honekin sailkapenaren erdian goruntz begira dagoen taldean kokatu da Laskorain, konfiantza berreskuratu eta datorren astean inauteriak direla eta Ibarran jokatu beharreko partidan 3. garaipena lortzeko ilusioz.
Larunbatean Javieta Aitor prestatzaileekin batera, Aratz, Endika, Telleria, Balerdi, Josu, Etxebe, Ekhi, Txiki, Vazquez eta Jonikok osatu zuten deialdia.