Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainen gol festa Durangon eta hirugarren garaipena jarraian (5-10)

Azken bi asteetan lortutako garaipenei jarraipena emateko intentzioarekin abiatu zen Ikastolako taldea pasa den larunbatean Durangora, Sasikoa taldeari zor zion bisitan. 5-10eko markagailuarekin eta zakuan hiru puntu gehiagorekin egin zuen bueltako bidaia talde horitxoak.

Partidua ezin hobeto hasi zen Laskorainentzat, izan ere, Aitor entrenatzaileak partiduko atarikoan diseinatu zuen haserako jokaldia ezin hobeto marraztu zuen Etxebe ingeniariak eta 6 segundo besterik ez zituen behar izan arratsaldeko lehenengo gola markagailura igotzeko. Ez zuen asko iraun pozak talde horitxoan eta hurrengo kolpea, Sasikoak eman zuen 1-1ekoa ipiniz. Hala ere, Vazkezek segituan baieztatu zuen bere arratsaldea izango zela, 2 gol segidan egin eta  lasaitasuna emanaz ikastolako taldeari.
Atsedenaldira bitartean, aukerak sortuz jarraitu zuen Ikastolako taldeak. Horrela, Tolosako ostalaritzan aski ezaguna den Kattak, aurtengo denboraldian estreinekoz gola lortu baitzuen. Ondoren, Etxebek, 1-5ekoa igo zuen, atsedenaldira iritsiz.
Bigarren zatiko hasiera ez zen lehenengoaren ildo beretik hasi eta horrela, Laskorainen erlaxazioak Durangoko taldea berpiztea erdietsi zuen, 3 minututan 4-5eko markagailu arriskutsua ipiniz. Baina, frontoiko atzeko koadroetan erakusten duen sendotasunaz eta kantxan duen tenpleaz, Balerdik atea zulatzea lortu zuen. Segidan, Vazkezek 3 goleko abantaila eman zion Ikastolako taldeari.
Partiduak erabakitzen diren minutuetan sartu eta etxeko taldeak atezain-jokalaria ipini zuen kantxan. Bizkaitarrek, aldea murriztea lortu zuten, baina Laskoraingoak ez zeuden garaipena alde egiten uzteko prest eta Etxebek birritan eta Vazkezek, amaierako 5-10ekoa ipini zuten, biek 4 golekin amaitu zutelarik partidua.
Larunbatean, Durangon;  Zuhaitz, Balerdi, Etxebe, Juaristi, Vazkez –haserako bostekoa- Iker, Katta, Mattin, Gil, Manso eta Xabat jokalariak, Javi delegatua eta Aitor entrenatzailea izan ziren protagonista.