Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Bolada onari jarraipena eman zion Laskorainek Egintzaren aurka garaipena lortuz (6-3)

Ligako txapeldun geratu ondorengo lehen partidan, Billabonako Egintzaren aurka indarrak neurtzea egokitu zitzaion Laskoraini. Ez zen arerio errazena azken sei partidak jarraian irabazita baitzetorren kanpoko taldea.

Etxeko taldea gogotsu kantxaratu zen partida ikustera etorri ziren zaleak gozarazteko asmoz. Eraso arriskutsu batzuen ondoren, Gil kapitainak arratsaldeko lehen gola lortu zuen jaurtiketa gurutzatu baten ondorioz. Laskorainek erasoan jarraitzen zuen eta modu honetan Lakunek arratsaldeko bigarren gola egitea lortu zuen atezainari iskin egin eta gero. Talde horitxoa gehiago bazen ere kanpoko taldeak eraso arriskutsu batzuk egin zituen eta horietako batean aldea murriztea lortu zuen 2-1ekoa ipiniz markagailuan.

Gola jaso ondoren ez zen kikildu etxeko taldea eta Mansok egindako bakarkako jokaldi eder batean 3-1ekoa lortu zuen. Lehen zatia amaitzen ari zela Balerdi sheriffak bi gol lortu zituen ondo gidatutako bi kontraerasori amaiera emanez eta atsedenaldira iritsiko zen 5-1eko emaitza ipiniz markagailuan.

Lehen zati ikusgarriarekin alderatuz bigarren zatiak ez zuen lehenengo zatiaren itxurarik izan. Etxeko taldea ez zegoen eroso kantxan eta Egintza hobeto jolasten hasi zen, eraso arriskutsuak eginez. Nahiz eta Ikerrek horietako asko ezerezean utzi, bi aldiz hurbiltzea lortu zuen Billabonako taldeak 5-3ko markagailua ipiniz. Kanpoko taldeak hobeto jolasten jarraitzen zuen baino ez zuen asmatu ate aurrean eta partida amaitzen ari zela amaierara iritsiko zen 6-3koa ipini zuen Mansok.

Larunbatean Usabalen- Aratz, Balerdi, Gil, Lakun eta Joniko – Iker, Etxebe, Manso, Josu, Xabat, Zumeta eta Mattin jokalariak, Javi delegatua eta Aitor entrenatzailea. Partida amaitu ostean ligaren garaipena ospatzera joan ziren bai jokalariak baita urte osoan taldea animatzen aritu diren hainbat zale ere.

Taldeak zaletuekin gozatu nahi izan zuen eguna. (Arg: Tolosaldeko Ataria)