Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskoraingo nesken taldeak 6-1 galdu zuen Gasteizen

Neskek, igandean ezin izan zituzten 3 puntuak etxera ekarri. Partidu gogor baten ondoren, markagailua 6-1 geratu zen.

Lehenengo zatia hasi eta berehala Tolosarrek baloia galdu ondoren, Gasteiztarrek kontraeraso azkar batekin egin zuten lehen gola. Laskoraindarrek ez zuten amore eman eta markagailuan banakoa jartzen saiatu ziren arren, aurkariek bigarrena egin zuten aurreko golaren antzeko jokaldi batean.

Baina hori ez zen izan okerrena, epailearen jarrera baizik. Hainbat falta adierazi zituen Laskorainekoen desadostasunerako. Hauek kexatu egin ziren eta epailearen hortik aurrerako jarrera, harroa eta ezjakina izan zen.

Minutuak aurrera joan ahala, hirugarrena iritsi zen eta egoerak okerrera egin zuen. Horitxoek ezintasuna sentitu zuten eta egoera areagotzeko, atezainari txartel gorria atera zion. Beraz, Anek aldageletara joan behar izan zuen eta bere ordez Mireia atera zen. Azken bost minutuak ziren eta hiru jokalari eta atezaina zeuden kantxan, ustez, arauak horrela zirela pentsatuz.

Atsedenaldia iritsi eta Davidek epaileari komentatu zion bost minutu egon zirela jokalari baten faltan, eta ez zuela abisatu. Honek erantzun zuen ez zegoela zertan jokalari bat kendu beharrik, arauetan ez duela hori jartzen. Jarrera onartezina izaten ari zen eta bigarren zatian sinesgaitza badirudi ere, okerrera egin zuen egoerak. Jokalariek ezin zuten sinetsi zer nolako erantzunak jasotzen ari ziren epailearen aldetik.

Laugarren gola ere iritsi zen eta honen ondoren, Aitanak, bigarren zutoinean zela, lehena sartu zuen.

Tolosarren alde area kanpoan falta bat adierazi zen. Eiderrek berehala atera zuen aurkariak ustekabean harrapatuz, Joneri pasa eta honek gola sartu zuen. Gola baliogabetu egin zen ordea eta ondoren, epaileak Eiderri ondorengoa esan zion: “No por mucho madrugar, amanece antes”.

Jarraian, etorri ziren aurkariaren beste bi golak partidua amaitzeko. Horitxoak haserre joan ziren aldageletara, jokalari bat gutxiagorekin eta punturik gabe.