Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 5-2 irabazi zuen Billabonako Egintza taldearen aurka

Sailkapeneko bigarren postuari atxikitu eta Concepto lider ahaltsuaren erritmo biziari beste astebetez eusteko aukera eman dion garaipen garrantzitsua lortu zuen Laskorainek joan den larunbatean Billabonako Egintza bizilagunaren aurka eskuratutako hiru puntuei esker.

Aurkariak estraineko urtea du Nazional B mailan pasa den denboraldian Euskal ligatik igoeraren txartela lortu eta gero, gertukoa izan arren, erreferentzi faltak tolosarrentzat guztiz arrotza eta ezezaguna egiten zuen arerioa, azaldu lezakeen errendimenduak beraz ez zituen Javiren mutilak ezustekoan harrapatu.

Neurketa nahiko parekatua suertatu zen hasierako uneetan, bi taldeek erakutsi zituzten beraien iskilu pozointsuak, baieztapen honen erakusgarri ditugularik lehen minutuetan bi atezainek egindako agerpen salbatzaileak. Dena den, horitxoak 2-0 aurreratuko ziren markagailuan Barriola eta Murgiren bitartez norgehiagoka maldan behera ipiniaz etxekoentzat. Billabonakoek ordea berean jardun eta jokaldi arriskutsuak jorratzeko ahalmena erakusten ari ziren behin eta berriz, baina lehen zatia amaitzeko 4 segundu gelditzen zirenean Ekhik 3-0-ekoa sareratu zuen Egintzakoen kalterako.

Bigarren erdia hasi bezain pronto, Elolak modu bikainean eramandako kontraerasoa Barriolak sareratu zuen beste behingoz. 5 minuturen faltan aldea 4-2-ra murriztu izanagatik, Gilek 5-2-ko azken emaitza itxi zuen.

Harmailetan “Andrex Maldini” ospetsua ikusi ahal izan genuen bi taldeetako jokalarien mugimenduak aztertu eta bere datu basea elikatzen, azken emaitzarekin pozarren azaldu eta tolosarren garaipenaren balorazio positiboa egin zuelarik norgehiagokaren amaieran.

Bigarren postuan darrai taldeak eta datorren astean Oriora mugituko dira Javiren mutilak aurretik geratzen den bide oztopatuan beste pauso bat emateko asmotan. Larunbatean Javi delegatua, Javi entrenatzailea, Endika, Gil, Murgi, Telleria, Ekhi, Saldias, Belloso, Elola, Barriola, Joniko eta Aratz izan ziren Usabalen.

Filialari dagokionez, Aitorren taldeak 6-4 irabazi zuen Arcelusek 5 gol egindako norgehiagokan, Santxoren gazteek 4-2 galdu zuten Mutrikun eta Pradosen neskek 1-0 irabazi.