Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 2-1 menderatu zuen Orioko taldea eta gorako postuetan darrai

Duela aste batzuk lidergoa galdu ostean, bolada zail eta oztopatu bati egin behar izan dio aurre Laskorainek azkenaldian, baina Aste Santuaren atsedenaldiak garai batean Jesukristo berpiztu zuen modu berean berpiztu ditu Alonso eta Javiren mutilak. Erreskan lortutako bigarren garaipen batek gorako postuetan itsatsita mantentzen ditu tolosarrak datorren asteetan jokatuko diren norgehiagoka garrantzitsuek ekarriko dituzten emaitza erabakiorren esperoan.

Bi taldeen arteko aldea nabarmena da sailkapenean, baina azken emaitzaren isladapenak neurketa gogor eta estu baten ondorioztapena dakar, oriotarrak lehiaketarako prest eta ideia garbiekin kantxaratu ziren, banakako defentsa serio eta kontraeraso pozointsuetan oinarritu zutelarik beraien jokua eta baloiaren jabetza ikastolakoena izan arren, azken unerarte borrokatu beharreko garaipen bat suertatu zen joan de larunbatekoa.

Lehenengo zatian 2-0 aurreratu ziren etxekoak Gil TDI-ak eta Landerrek eginiko golei esker, markagailua eta zirrarak aldekoak ziren ordurarte baina kostakoek oraindik ez zuten beraien azken hitza esateko asmorik erakutsi, emaitza horrekin amaitu zen lehengo zatia.

Bigarren erdian gol aukerak oparoagoak izan ziren bi ateetan eta pasatako minutu bakoitzak edozer gauza gerta zitekeenaren sentsazioa igortzen zuen oraindik. Jokalarien doikuntza txiroak batzuetan eta atezainen lan onak besteetan berean mantendu zuen markagailua baina 6 minuturen faltan atezain jokalariaren taktika ipini zuten martxan kanpotarrek.

Horitxoek azken minutuetako momentu kritikoetan emaitzari eutsi zioten 15 segunduren faltan oriokoek markagailuaren aldea murriztu zuten arte. Hiru puntuak loturik zeuden ordurako eta 2-1-eko azken isladapenak ondo landutako garaipen baten zaporea utzi zuen laskoraindarrengan.
Datorren astean Zarautzera mugituko da taldea Ceramicas Nogales bostgarren sailkatuaren aurka indarrak neurtu beharrean. Hilabete lanpetsua geratzen da aurretik baina tolosarrek ez dute beraien azken hitza esateko intentziorik erakutsi, aurtengo Nazional B mailako txapelduna izango denaren izena beraz, jakiteke dago oraindik.

Larunbatean Usabalen, Javi delegatua, Alonso eta Javi entrenatzaileak, Endika, Telleria, Lander, Gil, Murgi, Barriola, Zabala, Joniko, Elola eta Aratz izan ziren garaipenaren protagonistak.