Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Laskorainek 3-1 galdu zuen Bilbon Iturriondo taldearen aurka

Bien partetik jokaturiko norgehiagoka trakets baten ostean, 3-1-eko emaitzarekin bueltatu zen Laskorain joan den larunbatean, horitxoen moduan sailkapeneko erdiko postuetan kokaturik dagoen Iturriondoren aurka galdu ondoren.

Erronka berrien beharrean da taldea, izan ere, sailkapeneko erdiko postuetan katiaturik daraman denboran eta bestelako pizgarririk eskaintzen ez duten norgehiagoka gehienetan ez bait dute behar adinako mailarik eman ikastolakoek, eta aste hontakoa ez da salbuespen batean bilakatu. Beste munduko ezer egin barik baina beti ere horitxoek baino apur bat konzentratuago agertzea nahikoa izan zuten bizkaitarrek hiru puntuak etxean lotzeko.

Norgehiagokaren hasierak ez zuen nagusi garbirik erakutsi, baina etxekoak izango ziren 1-0-ekoa ipintzen asmatuko zutenak kontraeraso bati etekina atereaz. Bitartean Alonsoren mutilek erreakzio izpiren bat erakutsi bazuten ere, markagailua ez zen mugitu eta horrela amaitu ziren lehen 20 minutuak.

Bigarren zatian, etxekoak ernatuago kantxaratu ziren golaukera garbienak sinatu zituztelarik tolosarren ate aurrean, Endika atezainak gelditu bikainak egin zituen baina 2-0-ekoa ekiditeko orduan ezin izan zuen ezer egin. Telleria zilarrezko beltxargak aldea murriztea erdietsi zuen 2-1-eko a ezarriaz elektronikoan, ondorengo minutuetan gertatu ziren norgehiagoka berdintzeko aukerarik gardenenak baina Alonsoren mutilek ez zuten asmatu eta bilbotarrak izango ziren berriro ere behin-betiko 3-1-ekoa igoko zutenak markagailura.

Denboraldia bukatzeko 4 norgehiagoka geldintzen dira oraindik eta jokoan ezer ez izanagatik urtea ahalik eta hobekien amaitzea da laskoraindarren helburua, bi asteetako atsedenaldi baten ondoren, indarrak berritu eta Usabalgo polikiroldegia bisitatuko duen Orioko Tabernak taldea menderatzeko asmotan direlarik dagoeneko Alonsoren mutilak.

Larunbatean Bilbon Javi delegatua, Alonso entrenatzailea, Endika, Amatriain, Murgi, Gil, Lander, Telletxea, Telleria, Saldias, Barriola eta Domentxea izan ziren.

Filialari dagokionez 5-4 menderatu zuen Gure-txokoa taldea eta igoera faseko postuetei eutsita darrai. Pradosen neskek 0-0 berdindu zuten eta “Sancho”-ren gazte taldeak berriz 6-1 galdu arren hirugarren postu dotore batean kokaturik jarraitzen du.